Thursday, July 10, 2008

Mord i Borstahusen ...

... är en antideckare, en kärleksfull pastisch, ett hopkok av Dan Turell, Agatha Christie och några till. Och av Jonas Berghs personliga och säregna stil som renderat honom så gigantiska framgångar.

I början av augusti kommer den att gå som följetong i HD. För dom som inte läser den publikationen går det bra att läsa underverket här, på bloggen! Hurra!?

Underhållande allvar är min paroll som författare och uppläsare. I deckarformen går vågskålen något över till underhållandets sida. Allvaret och svärtan finns, men i något mindre grad.
Jag skriver på en roman (eller två) där dom som älskar svärtan (och smärtan) garanterat kommer att få sitt lystmäte koppen full.

Tillsammans med Mord på Möllevången och Mord i Limhamn kommer Mord i Borstahusen att ingå i en roman i tre delar. Många smaskiga mord utlovas.
Vad har inte framtiden i sitt sköte?

1 comment:

Anonymous said...

Skoj, kör hårt, vi är många gärna läser en bra deckare, framförallt under sommaren. Sträckningen på hålen är kvar men ändå nya på något sätt, främst 14:e, jag har både spelat banan efter nyöppningen och tjuvläst boken, gillade båda. Påminner om en av mina favoriter Jan Mårtensson med lite mindre glamour, typ boken alltså :)