Friday, April 08, 2011

Idioter

Människor det inte är synd om är olika ledare inom HIF och dess supporterförening. I Malmö var det snuten som var stygga när idioterna från Helsingborg var fulla och förstörde på stan. Visst, några oskyldiga blev hållna av polisen, so what, varför blandar ni er med packet då? Som att gå med i en mobbhop men inte våga slå, bara skrika, och sen kissa i byxorna och säga, men jag slog ju inte.
Som att sparka på någon som ligger och sen peka på någon annan och säga: Han sa att jag skulle göra det.

Och nä, vi pratar inte om indoktrinerade tyska nazisoldater. Vi pratar inte om indoktrinerade amerikanska frihetssoldater som spontantorterar krigsfångar nu, och nu.
Vi talar om vanliga svenska civila som inte är förledda, som mycket väl vet vad som gäller.
När man gjorde inbrott, förstörde och gav sej på polisen vid bortamatchen mot Mjällby, då var det (jodå) danskarna från FCK:s fel.
Så står nån ledare för HIF i radion och säger: Vi vågar ta debatten.
Jaså.

Och nu har en HIF:are mordhotat en Mjällbyspelare.

Det gäller inte bara HIF.

På måndag är det premiär i superettan för BoIS. Jag får väl se hur många matcher jag orkar stå nedanför klacken där jag stått i åratal, och höra på hjärndöda mesar som skriker om bögar och blattar och är så töntiga som bara människor med låg hjärnkapacitet kan vara.
"Öh, vadå, vi älskar vårt lag."

Som puckot från Malmö som skulle fortsätta smuggla in bengaler för att han gjorde vad som helst för sitt lag. Då kan han ju betala böterna han orsakar. Fjåne.

4 comments:

MagnusJ said...

Ett ord i rättan tid. Varför måste så många (män)niskor degradera sig ner på primat-nivå i fotbollssammanhang? Det är verkligen skrämmande. Mobben som en egen organism, styrd av något slags kollektiv reptilhjärna. Farligt.

Jonas Bergh said...

Vissa människor verkar så osäkra att dom inte klarar av att umgås med många människor utan att sänka sej till den absolut lägsta nivån. Och sen alkohol på det, tjoho!

Jonas said...

Bra rutet...

Jonas Bergh said...

Jag står kvar en match till. Inga okvädningsord som gick över gränsen. Man får vara nöjd då.
Men något brann, jag vet inte vad.