Saturday, August 04, 2007

En rolig kille som sovit för lite skriver på en standupshow (utkast)

Om ni undrar varför allt känns så super, jo, det är supervärmen som kommer så att det kan bli superskönt att ta sej till beachen och chilla supersofta.
Men i allt detta finns det också människor som bara super. Som inte klarar kraven. Som inte bryr sej.
Just det, det var dagens supergoda moralkaka bakad med enkla ingredienser från dom kvällstidningar som jag dagligen läser.
Moralkakan hade kunnat se vackrare ut, doftat underbart och smakat godare, om jag använt mej av andra ingredienser från samma blaskor. Det finns bra och dåliga sidor överallt, oops, en moralitet till.
Mer om kvällstidningar kan man läsa hos windyjonas.blogspot.com. Men akta dej för snara och enkla inprogrammerade åsikter. Dom är så fel och tråkiga.

Malmöfestivalen i mitten/slutet av augusti. Kulturmanegenområdet. Man kommer att kunna vandra bland träden då. Det kommer att finnas skyltar (70x100 cm) där författare och journalister skrivit texter om ... just det, träd. Jag har under den superregniga sommaren jobbat som redaktör för detta projekt. Det kommer antagligen att bli guidade turer också under superfestivalen, där en del av superförfattarna kommer att delta.
Författarna är:
Jonas Bergh
Jenny Berthelius
Ida Börjel
Rakel Chukri
Ninni Holmqvist
Ida Linde
Pontus Lindh
Jan Sigurd
Olle Svenning
Andrzej Tichy

Just nu korrläser jag min kommande superroman, supromanen Ett hål i huvudet där solen tar sig in. Ett omslag håller på att göras. Det första offentliga mötet med romanen blir antagligen på Bok o Papper i Landskrona under Kulturnatten den 12/10. En officiel släppfest planeras i Malmö. Det kommer nog att bli superstorslaget.

Men nu är det lördag och supersolen skiner och jag ska ta min supercykel till superhavet och det är nog inte supervarmt, men kanske superskönt efteråt. Som flickan sa.

No comments: