Tuesday, October 16, 2007

Släppshow på Victoria - sjutton

Jag har varit på Victoria idag. Jag har varit där många gånger under årens lopp, men aldrig inför en show i eget namn. Det kändes inget särskilt, men det är en förbannat fin lokal.

Det finns affischer lite här och var i Landskrona och Malmö nu. Där står att man kan köpa biljetter på Kulturcentralen, över disk, via telefon eller via nätet. Det kan man också, men inte förrän senare i veckan. 040- 10 30 20, www.kulturcentralen.se. Kulturcentralen ligger på Södra Förstadsgatan alldeles bredvid Victoria. Nära till Både Bullen och La Barca och, för all del, Via Veneto.
Så om någon kontaktar Kulturcentralen och dom inte riktigt vet, så håll ut, det kommer snart. Dom måste få in fakta i systemet bara.

Biljetter kommer givetvis att säljas i dörren den trettionde också, från cirka 18.15.
Samma pris (150:-) vilket som. Och likadana böcker som ingår.
Om man kommer en familj med, låt oss säga, en sjuttonåring, en artonåring och föräldrar kan vi nog komma överens om ett familjepris. Jag kommer själv att stå i dörren.

Men det finns två viktiga saker med showen. 1: att det ska vara trevligt, underhållande allvar och allt sånt. 2: att böcker ska säljas så att Helmuth inte går i konkurs, så att jag kanske kan få lite betalt i slutändan när vi summerar den här boken nästa år.
Och en sak till. Tre spänn per bok går till Alumaförsäljarna.
Over and out, för nu.

3 comments:

l.t. fisk said...

Får jag fråga - jag kanske har gjort det förut - hur många sånger förväntas jag ta med mig? Och. När ska vi träffas och "checka soundet"?

Anonymous said...

Fyra, fem. Vi ska träffas innan, så klart. När du kan. Fem, till exempel. Jag ska informera mer i nästa vecka.Men säg en tid som passar dej.

l.t. fisk said...

Bra. Fem verkar ok.