Tuesday, September 18, 2012

Ur Mina Memoarer: "Jag försöker komma på det bästa jag vet. Det är skitsvårt. Idag hade jag mycket att göra. Vid en dator måste jag göra det mesta, skriva ansökningar, skriva recension, skriva bok, undra var pengar kommer ifrån, om jag kan vänta mej mer eller mindre. Det är knep och knåp, ska jag säga dej. Då blir jag stressad.
Det bästa jag vet. Jag har kört den där lögnen om badandet, simmandet, cyklandet, bergsklättrandet, fallskärmshoppandet, till vägs ände nu. I en intervju sa jag att jag var pacifist. Vilket jävla bullshit. Det är bara för att jag inte kan slåss, bara för att jag är skotträdd. Jag är avundsjuk på alla riktiga män. Det bästa jag vet är att döda andra för att slippa dö själv. Det och att bygga väldigt höga hus som jag kan stå högst upp på bara för att spotta enkronor som når en sanslös hastighet innan dom klyver huvuden. Ja, det var visst döda det också.
Andra galningar spelar schack för att hålla böjelserna i ... ja, schack. Inte jag. Detta är alltså reklam. Köp dom förbannade böckerna så att dom tar slut. Dom håller på att göra mej tokig."

No comments: