Saturday, March 04, 2006

Grattis!

Det är en mycket dålig morgon nu, efter en mycket dålig kväll. Jag kan fortsätta ... efter flera dåliga år efter det som skulle bli ... just så. Hemligare än så tänker jag inte bli.

Men en gång satt jag i en bil mellan Landskrona och Lund och grät medan min mamma körde. Jag skulle på en föreläsning på Litt.vet. Men när jag hoppade av bilen hade jag ingen kraft. Jag var ensam och lämnad.

Det verkar bli en fin dag idag, jag ska suga ut vad jag kan ur den jävligt lilla behållaren som är given mej, jävligt lilla.

Så lyckan förflyttas, Grattis Andrzej Tichy till ett välförtjänt pris och, framför allt, stålarna.

3 comments:

l.t. fisk said...

Oerhört kryptiskt, närpå min kaliber. Men det låter det.
Den är ju det. Magiskt liten den där behållaren. Lite det där: Jag suger för det mesta, men så suger jag också bättre än de flesta. Något jag själv hittat på och som jag hade önskat att en gaypornostjärna hade sagt i en intervju. Det hade varit så roligt. Gud så roligt. Näst intill Alexander Bard-mustasch.

Anonymous said...

Kvällen är bättre. Man får passa sej för att bli alltför personlig.
Var en sväng i Landskrona idag. Satte på elementen och öppnade ugnen i kolonistugan. Var på Akropolis sen, och kom tillbaka til stugan när det hade blivit hyfsat varmt, ingen lång stund, men ändå kom lugnet och värmen till mej igen.

Anonymous said...

Jonas, när hissen stannat kan du väl höra av dig.


Katrine på folkhögskolan, du vet