Tuesday, November 11, 2008

Landskronaskiva-release

29/11 är det releaseparty för skivan om Landskrona. Joachim kom till min bod en dag för någon månad sen, spelade in min småpolitiska dansbandsdikt: Dom sista ljuva åren-remixed. Sen la han på gitarr och lite atmosfärrika ljud. En hit, tro mej.

29/11. Jag ska läsa dikten och nog också spela en bit på gitarren. Sen blir det country, ska, punk, hip hop och en massa annat. Det blir säkert en trevlig kväll.

För alla landskronabor i exil. För alla andra. Jag kan ordna biljetter för 150:- Då ingår skivan (där bland annat Siwan tolkar sin gamla Ingenting går upp mot gamla Skåne i reaggetakt) samt en öl eller vin och buffé.
Det börjar 20.00. Det går tåg till Helsingborg, Lund och Malmö som man hinner med. Annars går det väl bra för vänner att kinesa i kolonistugan.

Fotbollsspelaren Jörgen Petterson och hans band kommer att spela. Mobster, Bristles, Emilush. Lill-Hasse Kvinnaböske Martin Nilsson, och flera andra som jag inte riktigt känner till.

Hör av er till mej om ni är intresserade. Det går även bra att köpa biljetter (tio spänn dyrare) på Bok o Papper i Landskrona.

No comments: