Friday, September 16, 2011

Åh, det var Denmark

Såja.
Se och lär.
Nu kan alla präktiga (smygrasistiska) svenskar sluta säga: Ja, vi är ju inte värre än Danmark.
Och alla puckade sverigedemokrater kan sluta snacka dynga om vad folket VERKLIGEN vill och hänvisa till Danskt Folkepartis makt.

För det är såhär (trögtänkta och smygrasistiska svenskar) att när man har fått några år på sej att syna bluffen, så förstår man vad som verkligen är viktigt.
Att som i Sverige styras av en egoistisk (och smygrasistisk) borgerlig regering som oftast samarbetar med ett mer öppet rasistiskt stödparti, det håller inte i längden.

Nu lyssnar jag på nyheterna, och visst, den populistiska regeringen gör nu patetiska förbättringar för sjuka människor och slår sej för bröstet. Men det där är bara skitsnack. Och det ska ni lära er att förstå. Dom förändringar som görs nu är saker som borde ha gjorts för längesen. Eller, rättare sagt, dom försämringar som tidigare gjorts borde aldrig ha införst, hade aldrig införts av en humanistisk regering.

Att tro att allt är bra bara för att skatten sänks är infantilt. Varor blir dyrare att köpa, skolor, daghem, sjukhus får sämre resurser. Du kan inte gnälla då, grabben, betala med dina sänkta skatter när du står i kön efter din andra hjärtattack.

Nu blir det ingen ren socialistisk regering i Danmark. Och det är bra. Blockpolitik är alldeles förlegad. I Danmark har man, innan den borgerliga och rasistiska sammanslagningen oftast arbetat så.

Danskt Folkeparti är inte uträknat. Det kommer alltid att finnas ruttna äpplen. Men deras makt är starkt förminskad, tack för det.
Hade jag inte haft annat för mejså hade jag åkt till Köpenhamn för att fira.
Medan misshandlade foster- och barnhemsbarn fortfarande hånas av den svenska regeringen.

1 comment:

voip services said...

thank you for sharing