Tuesday, June 01, 2010

Jag skriver alltid om regnet ...

det ska bli sol imorgon
sommaren kommer, ryssommaren

dom bankar varandras axlar, high five, vänsterkidsen (oavsett fysisk ålder) som är som alla omogna extremer, vi har rätt, som är som alla andra i sandlådan, nationaldemokraterna, sverigedemokraterna, gnällgubbarna, dom kring trettio eller tjugo i fettiga frisyrer och dyr nerklädning, för att vi kan för att vi har råd för att vi har rätt för att alla andra är avundsjuka för att alla andra har fel

Och jag återkommer till ordet solidaritet. Och jag återkommer till tanken att göra saker för någon annan människas skull. Det har ni glömt, töntar!

Igår når fjöntarna inte kunde styra sina egon fick sd nya röster i Landskrona och Sverige. Tack för det, tokvänster, men det var väl coolt med snuten och hundarna.

Ja, jag blir ofta hjälplöst förbannad på den väg vårt samhälle går. Men jag tror inte en sekund på att vara pubertal. Det är sd:s taktik. Dom vill bli störda. Dom vill bli martyrer. Puckovänstern går rakt in i fällan, stänger dörren, låser och slänger ut nyckeln. Tack igen! Men ni kanske har ett skrapsår eller ett blåmärke. Coolt.

Så kallade vanligt folk som är måttligt politiskt intresserade men tycker att nog är det kanske invandrarnas fel det här med kriminaliteten, jo, dom verklar bra, sd,och dom vill ju sänka skatten för pensionärerna. Men, är dom rasister. Jag är ju inte rasist. Men, som dom skriker dom där med svarta kläder och konstigt hår. Den välklippte och nerbantade Jimmie får ju inte prata. Nä, nog ska jag rösta på dom ändå, hellre det än den där pöbeln.

Tack, vänsteraktivister, tack, fjortisar eller dagisbarn eller vad man nu ska jämföra er med. Och kom inte med patos. Räkna till tio, ta det lugnt, sen kan vi prata. På ett vuxet sätt.

imorgon kommer sommaren imorgon ska jag skriva om Malmöpartiet
imorgon ska jag känna på havet, det är juni det räcker inte med swimmingpooler längre
imorgon ska jag berätta om Toni Holgersson

1 comment:

jonas said...

Så har det då framgått att SD själva sänkte ljudet för att inte höras i LA. Stackars martyrerna. Det är smarta gossar, alltså.