Sunday, October 13, 2019

Feeling

Söndagkväll är P3 Soul. Konstig dag. Vaknade normalt vid sju. Åt ägg och hallon, drack te. Skrev någon timme. Sen cykeltur och inköp av ingefära, sej och och lite glass. Hemma vid halvelva. Skulle bara vila lite i soffan. Sen simma på em. Men somnade. Vaknade kvart i fem, helt förvirrad. var är jag, vilken dag är det, vem är jag. Citrondryck med ingefära. Hann inte till simmet. Regmkläder och cykeltur. Nu är det soul och jag gör räkbuljong.

3 comments:

Windy said...

Soul alltså? Jag har aldrig sett dig som en soul-kille. Det är bra, fortsätt att överraska.

Jonas Bergh said...

Nä, det är kanske inte den första polletten som trillar ner. Men i ett brett perspektiv gillar jag alltid själfylld musik. Och framför allt 60- och 70-talssoul med sina produktioner och melodier har alltid tilltalat mej, även om jag kanske mer förknippas med "vitare" MUSIK.

Unknown said...

Hej alla jag är Valentina och är här för att dela det underbara arbete som Dr ODION gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr ODION som hjälper människor med relation och äktenskapsproblem genom kärlekens magt, till att börja med tvivlade jag på om det någonsin existerar men beslutade att prova, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: (drodion60@yandex.com) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.